1) Κάνε κλικ εδώ και συμπλήρωσε την ΑΙΤΗΣΗ ON-LINE
Εάν θέλεις να εκτυπώσεις την ΑΙΤΗΣΗ και να την στείλεις με fax κάνε κλικ εδώ
75 € / άτομο.
Η συγκεκριμένη ΑΙΤΗΣΗ υποβάλλεται στον φορέα που διοργανώνει και υλοποιεί τα Σεμινάρια εκπαίδευσης, δηλαδή στον ΠΑΣΚΕΔΙ. Συμπληρώνετε με προσοχή τα στοιχεία που σας ζητά, χωρίς να λησμονείτε το e-mail, τον Τ.Κ., την Δ.Ο.Υ., την εκδούσα αρχή από την Ταυτότητα ή Διβατήριο. Είναι πολύ σημαντικά τα στοιχεία που ζητούνται.
2) Καταθέτετε στον πιο κάτω λογαριασμό το ποσό που απαιτείται 75 € / άτομο (παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω) (Στην τιμή που θα δείτε, συμπεριλαμβάνεται και το ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)
Αρ. λογαριασμού ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 56 1108 2664 545
IBAN: GR55 0172 6110 0056 1108 2664 545 Εμφανίζεται το όνομα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΄΄ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.΄΄
Γίνε ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (Απόφ. Δ.Σ. 22/05/14) και απόχτησε τους κωδικούς πρόσβασης για το Site
Εάν θέλετε να υποβάλλετε στον ΠΑΣΚΕΔΙ ερώτημα: Νομικό, Πολεοδομικό, Φοροτεχνικό ή οτιδήποτε άλλο πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα
Όλοι οι εργαζόμενοι πληρώνουν 75 € / άτομο. Γίνε τώρα κι εσύ εργαζόμενε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΚΕΔΙ και απόχτησε τους κωδικούς πρόσβασης για το site κάνοντας κλικ εδώ.
4) Μετά την οικονομική τακτοποίηση (των 75 € / άτομο σας στέλνουμε την ΕΙΔΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ στο e-mail σας που χρησιμεύει ως δικαιολογητικό αδειοδότησης στο Δήμο ή για οποιονδήποτε έλεγχο οποιασδήποτε Υγειονομικής Αρχής.
5) Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται 40 ημέρες μετά την υποβολλή της ΑΙΤΗΣΗΣ, στην πόλη σας και θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την ημερομηνία και τον τόπο.
6) Όοοι έχετε πρόβλημα για την φυσική σας παρουσία στο Σεμινάριο, (δεν μπορείτε να λείψετε από το μαγαζί σας, δεν μπορούν οι εργαζόμενοι να λείψουν από το μαγαζί ούτε μία ώρα, μένετε σε δύσκολη-απομακρυσμένη περιοχή και δεν μπορείτε να μετακινηθείτε και διάφορα άλλα) ενημερώστε από την αρχή τον ΠΑΣΚΕΔΙ, για να σας υποδείξειι λύσεις, συγκεκριμένα στείλτε το αίτημά σας ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ και για όσους εργαζόμενους έχετε, με πλήρη στοιχεία της εταιρίας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Εάν θέλετε να υποβάλλετε στον ΠΑΣΚΕΔΙ ερώτημα: Νομικό, Πολεοδομικό, Φοροτεχνικό ή οτιδήποτε άλλο πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ΔΩΡΕΑΝ το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, καθώς και ο ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ (που απαραιτήτως βάσει της νομοθεσίας πρέπει να έχει η κάθε επιχείρηση στον φάκελο αρχείου της); (Ο ΠΑΣΚΕΔΙ τα συμπεριλαμβάνει στα 75 Ευρώ / άτομο που ζητά και τα δίνει ηλεκτρονικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ).
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 932 420 Fax: 2310932431 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Η Γραμματεία του ΠΑΣΚΕΔΙ λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 έως 18.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής

Go to top