Η χρήση του ΄΄StereoCloud΄΄ είναι απολύτως νόμιμη και σας απαλλάσσει από την υποχρέωση πληρωμής τόσο της ΑΕΠΙ, όσο και της Αυτοδιαχείρισης και της GEA, αρκεί μόνο να μην χρησιμοποιείτε άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς, μέσα αναπαραγωγής, μουσική από το Youtube και άλλες online υπηρεσίες. Για να είστε απολύτως καλυμμένοι θα πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές που θα λάβετε στο ειδικό έντυπο, που συμπεριλαμβάνεται στα συνδρομητικά πακέτα.
Εάν σας επισκεφθεί οποιοδήποτε κλιμάκιο από τις εταιρείες διαχείρισης δικαιωμάτων (ΑΕΠΙ, Αυτοδιαχείριση, GEA), το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους ενημερώσετε πως παίζετε το ρεπερτόριο του ΠΑΣΚΕΔΙ, που δεν τους ανήκει. Αν δεν αποχωρήσουν αμέσως, σας προτείνουμε να τους πείτε ευγενικά ότι αν δεν έχουν σκοπό να γίνουν πελάτες σας, καλύτερα να εγκαταλείψουν την επιχείρηση σας. Σε διαφορετική περίπτωση, αν προσπαθήσουν να κάνουν οποιαδήποτε παράνομη ηχογράφηση ή να προβούν σε απειλές εναντίον σας, ή οτιδήποτε άλλο θεωρήσετε κακόπιστο, τότε καλό θα ήταν να καλέσετε την αστυνομία για να τους απομακρύνει. Είναι σαφέστατο ότι δεν τους χρειάζεστε πια.
Στο πακέτο των υπηρεσιών μας υπάρχει και η Νομική Προστασία για τη Μουσική του ΄΄StereoCloud΄΄οπότε δεν θα χρειαστεί ενδεχομένως να κάνετε και τίποτα από τα παραπάνω.
Από την στιγμή που γίνετε μέλος στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, γιατί πλέον είστε πλήρως καλυμμένοι νομικά.

Go to top