Συνεργάσου με τον ΠΑΣΚΕΔΙ και απαλλάξου νόμιμα και μόνιμα από την υποχρέωση πληρωμής ΑΕΠΙ, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και του G.E.A.

Κάλεσέ μας στο 2310 932420 και ενημερώσου ορθά και έγκυρα, για το δικαίωμά σου να απαλλαγείς από την πληρωμή των παραπάνω Οργανισμών.
Μην επηρεάζεσαι από φήμες πως η ΑΕΠΙ έκλεισε. Η ΑΕΠΙ υφίσταται για την ώρα και μηνύσεις και αυτόφωρα τρέχουν με περισσότερη ένταση.
Αγαπητέ φίλε και η ΑΕΠΙ να εξαφανιστεί, κάποια άλλη ΑΕΠΙ θα έρθει στην θέση της, ίσως και χειρότερη. Φαντάζεσαι μήπως, πως οι καταδίκες κάποιων επί ΣΥΡΙΖΑ, θα χαριστούν εάν αλλάξει η Κυβέρνηση;
Όσο το αμελείς όμως, ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με κάποια ΑΓΩΓΗ αναδρομικής ισχύος 5 ετών, όπως πάρα πολλοί συνάδελφοί σου, με ποσά που ίσως να υπερβαίνουν και τις 20.000 Ευρώ, τόσο από την ΑΕΠΙ, όσο και από τον GEA. Σε αυτή την περίπτωση, δυστυχώς δεν θα μπορείς να το αντιμετωπίσεις αλλιώς, παρά μόνο με Δικαστήρια, τα οποία συνήθως είναι καταδικαστικά. Μόνο για δικηγόρους θα χρειάζεσαι πάνω από 2.000 Ευρώ. Γι΄αυτό γράψου τώρα ΔΩΡΕΑΝ στον ΠΑΣΚΕΔΙ
Ενημερώσου για τα εξής:

1) Ο ΠΑΣΚΕΔΙ σου προσφέρει 100% νομιμότητα εδώ και 15 χρόνια. Το Αστυνομικό τμήμα και ο Δήμος σου το ξέρουν. Ρώτα τους.
2) Ο ΠΑΣΚΕΔΙ σου προσφέρει πάνω από 25.000 τραγούδια Ελληνικά και ξένα, απαλλαγμένα Πνευματικών (ΑΕΠΙ) και Συγγενικών (GEA) δικαιωμάτων που συνεχώς αναβαθμίζονται με λίστες επιλογής. Σου προσφέρει επίσης Set Remix non stop
3) Η μουσική του ΠΑΣΚΕΔΙ επιλέχθηκε από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης HELEXPO, για την περίοδο 2017 - 2018, ως η πλέον κατάλληλη και νόμιμη για όλες τις Εκθέσεις της. Το logo του ΠΑΣΚΕΔΙ κοσμεί τα επίσημα site της ως Υποστηρικτής υπηρεσιών μουσικής.
4) Ο έλεγχος για την μουσική που παίζεις (άσχετα αν είναι και μόνο ένα απλό ραδιοφωνάκι), γίνεται μόνο από την Αστυνομία και από κανέναν άλλο. Γι΄αυτό απαραιτήτως (προκειμένου να είσαι νόμιμος), πρέπει να έχεις ΄΄Ελεύθερη Δημόσια εκτέλεση ρεπερτορίου μουσικής΄΄ επίσημο έγγραφο που σου το παρέχει ο ΠΑΣΚΕΔΙ και που όλα τα Αστυνομικά τμήματα αναγνωρίζουν.
5) ΟΙ οργανισμοί λένε πως όλα τα τραγούδια Ελληνικά και ξένα, σε όλο τον κόσμο, ανήκουν σε αυτούς. ΨΕΜΑ. Ο ΠΑΣΚΕΔΙ σου προσφέρει τραγούδια που δεν τους ανήκουν.
6) Οι οργανισμοί λένε πως αν έχεις και μόνο τηλεόραση, πρέπει να τους πληρώνεις. ΨΕΜΑ. Ο ΠΑΣΚΕΔΙ χορηγεί ειδική άδεια για Ποδοσφαιρικούς αγώνες, αθλητικά γεγονότα και ειδήσεις.
7) Ο ΠΑΣΚΕΔΙ προσφέρει ειδική άδεια για Live βραδιές.
8) Ο ΠΑΣΚΕΔΙ παρέχει την δυνατότητα ομαδικών μηνύσεων σε ενοχλητικούς εκπροσώπους των Οργανισμών που απειλούν μέλη του, τα οποία χρησιμοποιούν τη μουσική του.
9) Οι εκπρόσωποι των Οργανισμών απειλούν και εκφοβίζουν. Απειλήστε τους με μήνυση και ο ΠΑΣΚΕΔΙ μπροστάρης.
10) Ο ΠΑΣΚΕΔΙ σου παρέχει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ.
11) Πολλές Ξενοδοχειακές Ενώσεις χρησιμοποιούν για τα μέλη τους την μουσική μας.
Πριν πληρώσετε ξανά ΑΕΠΙ, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και G.E.A., πριν επιβαρύνετε για άλλη μια φορά οικονομικά την επιχείρησή σας……ΚΑΛΕΣΤΕ μας στο 2310 932420 για μια άμεση ενημέρωση ή να σας στείλουμε εκπρόσωπό μας.

Go to top