ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.

 
 
7
 

ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.

 Είναι ένα ερώτημα και μάλιστα εύλογο: Γιατί να γίνει κάποιος μέλος του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.και να μην ακολουθήσει τον δρόμο της μοναξιάς που έτσι κι’ αλλιώς ακολουθούσε μέχρι τώρα. Θα προσπαθήσουμε να το απαντήσουμε.

1. Διότι δεν υπάρχει κανένας πιο αξιόλογος φορέας να στηρίξει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα σας.

2. Διότι αν δεν γίνετε μέλος του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. δεν θα μπορείτε να ενημερωθείτε για το τι κάνουν υπέρ σας ‘φίλοι’ του κλάδου, άνθρωποι που μοχθούν για σας χωρίς να το γνωρίζετε και φυσικά χωρίς να σας έχουν στο πλευρό τους μια που δεν είστε προς το παρόν μέλη του.

3. Διότι αν δεν γίνετε μέλος δεν θα γνωρίζετε ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί σας, ποιοι ορθώνουν εμπόδια στην ανάπτυξη σας, ποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές και δυναμιτίζουν το παρόν και το μέλλον σας εν αγνοία σας. Δεν θα ξέρετε ποιοι προγραμματίζουν και με ποιόν τρόπο τα πρόστιμα και την ακατάσχετη οικονομική σας αιμορραγία, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι να δείτε τον ήλιο.

4. Διότι αν δεν γίνετε μέλος δεν θα έχετε την ενημέρωση εξειδικευμένων νομικών στον κλάδο, οπότε θα έχετε ελλιπή και αδύναμη υποστήριξη όταν την χρειαστείτε, με ανυπολόγιστα αρνητικές συνέπειες για το μέλλον, τόσο το δικό σας όσο και των παιδιών σας. Το Νομικό Δίκτυο του ΠΑΣΚΕΔΙ 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο είναι στο πλευρό σας.

5. Διότι αν δεν γίνετε μέλος δεν θα έχετε στην διάθεση σας φοροτεχνικούς ειδικευμένους στον κλάδο μας με πείρα, προτάσεις και ιδέες που θα στηρίξουν τα συμφέροντά σας απέναντι σε ατελείς και ζημιογόνες φορολογικές δηλώσεις και φοροτεχνικά χρόνια  προβλήματα.

6. Διότι αν δεν γίνετε μέλη του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. δεν θα μπορείτε να λάβετε μέρος σε σεμινάρια με προνομιακές τιμές, με τα οποία θα αρχίσετε την επαγγελματική σας ανάπτυξη, σε πείσμα των αρνητικών μηνυμάτων της εποχής μας.

Εάν θέλετε να υποβάλλετε στον ΠΑΣΚΕΔΙ ερώτημα: Νομικό, Πολεοδομικό, Φοροτεχνικό ή οτιδήποτε άλλο πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα

ΓΡΑΨΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

7. Δεν θα μπορείτε να λάβετε μέρος σε ειδικές ημερίδες που θα διοργανώνονται για δικό σας όφελος και μελλοντικό κέρδος, ικανό να μεταβιβαστεί στα παιδιά σας.

8. Διότι δεν θα γνωρίζετε τι συμβαίνει μέσα στα υπουργεία, δεν θα γνωρίζετε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας και θα ζείτε σε ομιχλώδες τοπίο 'παραπληροφόρησης’.

9. Δεν θα γνωρίζετε τα ασφαλιστικά σας προβλήματα (κοινωνικής ασφάλισης), ενώ θα είστε σε κρίσιμη κατάσταση από πλευράς συμβολαίων στην ιδιωτική ασφάλιση, κυρίως σε θέματα ασφάλισης περιουσίας και αστικής ευθύνης σας απέναντι στο προσωπικό σας και τους πελάτες σας.

10) Δεν θα μπορείτε να λάβετε μέρος στα εκπαιδευτικά Σεμινάρια του ΕΦΕΤ, που είναι υποχρεωτικά βάσει της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας 852/2004 και θα διοργανώνει ο ΠΑΣΚΕΔΙ σε όλη την χώρα.

11) Δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε, ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ-ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ. Για τα χρόνια που θα χρειάζεστε και που μόνο ο ΠΑΣΚΕΔΙ μπορεί να την χορηγήσει.

12) Διότι δεν θα σας εκπροσωπεί κανείς στα υπουργεία και τους φορείς που παίρνουν αποφάσεις για σας, αλλά ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ!!

13) Διότι θα έχετε την δυνατότητα απόκτησης εκπαιδευμένου προσωπικού από τον ΠΑΣΚΕΔΙ.

14) Διότι θα έχετε κωδικούς στο Site για ελεύθερη πρόσβαση.

Εάν θέλετε να υποβάλλετε στον ΠΑΣΚΕΔΙ ερώτημα: Νομικό, Πολεοδομικό, Φοροτεχνικό ή οτιδήποτε άλλο πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα

ΓΡΑΨΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

15) Από την στιγμή που θα υποβάλλεις ΑΙΤΗΣΗ στον ΠΑΣΚΕΔΙ για να συμμετάσχεις εσύ και το προσωπικό σου στα Σεμινάρια του ΕΦΕΤ ΕΠΙΠΕΔΟ 1, θα λάβεις μίαΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΕΤ, που μόνο ο ΠΑΣΚΕΔΙ μπορεί να εκδώσει.

16) Ο ΠΑΣΚΕΔΙ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη, το Ιατρικό Κέντρο & το Διαβαλκανικό, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη του τον ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΟΝΕΑ.

17) Δυνατότητα συμμετοχής για απόκτηση Σήματος Ποιότητας Επιλεγμένης Επιχείρησης Εστίασης ή Διασκέδασης

ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ Ο ‘ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.’ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ!
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ‘ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.’ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΣ!

Εάν θέλετε να υποβάλλετε στον ΠΑΣΚΕΔΙ ερώτημα: Νομικό, Πολεοδομικό, Φοροτεχνικό ή οτιδήποτε άλλο πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα

ΓΡΑΨΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. έχει ζωή 10 χρόνων και απαριθμεί εκατοντάδες μέλη, σε όλη την Ελλάδα, τα οποία απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Συνδέσμου.
Στόχοι και μόνιμο καθήκον του Συνδέσμου είναι:

•  Προστασία των συμφερόντων των μελών του (σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς, Υπουργεία, Οργανισμούς και Διεθνείς Συνδέσμους Υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχειρήσεων).

•  Το Νομικό μας τμήμα, που αποτελείται από 7 Νομικούς παρ Αρείω Πάγω στην Θεσσαλονίκη και 50 άλλους σε όλη σχεδόν τη Χώρα, βρήκε λύσεις, οι οποίες  οδήγησαν στην μείωση δια Νόμου του Δημοτικού Φόρου 2% σε 0,5%, για την μείωση του ποσού καταβολής στην ΑΕΠΙ και GRAMMO-ΕΡΑΤΩ-ΑΠΟΛΛΩΝ, για την μείωση έως και 50% στα τέλη κοινόχρηστου χώρου ή αιγιαλού, στην μη σφράγιση των καταστημάτων μας με 3 μηνύσεις, στην απόρριψη των μηνύσεων χωρίς υπογραφή δική μας ή υπευθύνου, στην ανακάλυψη του ανώνυμου ή επώνυμου καταγγέλλοντος την επιχείρησή μας για οποιονδήποτε λόγο, στην αποζημίωση για Δημόσια έργα (ΜΕΤΡΟ, κατασκευή δρόμων, πεζόδρομων, φρεάτια κλπ), που παρεμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής μας. Επίσης στις πολεοδομικές παραβάσεις, μπορούμε να σας στείλουμε δικό μας Μηχανικό, να σας συμβουλέψει πώς να νομιμοποιηθείτε και πολλά άλλα.

ΓΡΑΨΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

Εάν θέλετε να υποβάλλετε στον ΠΑΣΚΕΔΙ ερώτημα: Νομικό, Πολεοδομικό, Φοροτεχνικό ή οτιδήποτε άλλο πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα

•   Κατασκευή Site με ασήμαντα ποσά. Γιατί πως θα σε βρει το ΚΑΠΗ από την Πάτρα, που 3 πούλμαν θα επισκεφθούν την Καστοριά το Σαββατοκύριακο, που να φάνε και που να πιουν το καφεδάκι τους, επιλέγοντας από τα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ; Αν δεν σε βρουν μέσα, απλά έχασες την ευκαιρία να γεμίσεις από κόσμο. Ψάχνουν και τα Λύκεια όλης της Χώρας, να βρουν τα ανάλογα μαγαζιά για τις ετήσιες εκδρομές τους. Ψάχνουν και οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που καθημερινά μετακινούνται από πόλη σε πόλη. Ψάχνουν και τα εκατομμύρια Τουριστών για το που θα φάνε και που θα πιούνε το καλοκαίρι......

•  Προβολή του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. και των μελών του σε διάφορες εκθέσεις.

•  Εξυπηρέτηση των γενικών και ειδικών συμφερόντων των μελών του.

•  Συμμετοχή μας στις εξελίξεις του τουριστικού τομέα και των κλαδικών θεμάτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

•  Θέσεις, προτάσεις, διεκδικήσεις για κλαδικά θέματα.

•  Δημιουργία νέων προοπτικών για τον κλάδο και τα μέλη του, όπως κατοχύρωση του επαγγέλματος, ένταξη του κλάδου στον ΕΟΤ κλπ.

•  Συνεχής επικοινωνία με τα μέλη του με SMS η οποία επιτρέπει την γρήγορη ροή πληροφοριών και την αξιοποίηση ευκαιριών.

•  Εξυγίανση και προστασία του επαγγέλματος.

•  Έκδοση, στο άμεσο μέλλον εφημερίδας, με θέματα που ενδιαφέρουν τον κλάδο, που θα διανέμεται δωρεάν στα μέλη. 
 Ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. επίσης:

•  Προβάλλει δυναμικά στα ΜΜΕ ( Τύπος, TV, Ραδιόφωνο) τις θέσεις των μελών του και προτάσεις για το κοινό συμφέρον.

•  Διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε διάφορες περιοχές της Χώρας, για την αρτιότερη ενημέρωση των μελών του σε θέματα όπως (Φορολογικά, Νομικά, Υγιεινής, Διατροφικά, Marketing κλπ).

•  Παρέχει τεράστιες Εκπτώσεις 20% - 40% με την κάρτα μέλους, για αγορές προϊόντων των μελών του, μέσω των Προμηθευτών του κλάδου που ήδη ξεκίνησαν. Πληροφορίες για τις λίστες των προμηθευτών στα τηλέφωνα του Συνδέσμου.

Στόχος του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. είναι να επιτύχει, με την βοήθεια όλων των μελών του Συνδέσμου, την ενδυνάμωση του ρόλου και του έργου των εν Ελλάδι καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στο τουριστικό γίγνεσθαι της χώρας μας και όχι μόνο.

Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.
Το κάθε εγγραφόμενο μέλος είναι σύμφωνο με το καταστατικό του Συνδέσμου και τους κανόνες δεοντολογίας αυτού.

ΓΡΑΨΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

Εάν θέλετε να υποβάλλετε στον ΠΑΣΚΕΔΙ ερώτημα: Νομικό, Πολεοδομικό, Φοροτεχνικό ή οτιδήποτε άλλο πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα

Go to top