Δυνατότητα πρόσληψης εκπαιδευμένου προσωπικού

ΓΡΑΨΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

Εάν θέλετε να υποβάλλετε στον ΠΑΣΚΕΔΙ ερώτημα: Νομικό, Πολεοδομικό, Φοροτεχνικό ή οτιδήποτε άλλο πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα

Ο ΠΑΣΚΕΔΙ σου παρέχει την δυνατότητα απόκτησης εκπαιδευμένου προσωπικού στους παρακάτω τομείς:

1)    Κατοχή Πιστοποιητικού ΕΦΕΤ ΕΠΙΠΕΔΟ 1, σε θέματα Βασικών αρχών Υγιεινής.

2)    Κατοχή Πιστοποιητικού Υγείας.

3)    Κατοχή κάρτας εργασίας.

4)    Συστατική επιστολή προηγούμενων εργοδοτών.

5)    Υπογεγραμμένο σε ΚΕΠ καταστατικό εσωτερικών κανονισμών της επιχείρησής σας.


α) Με το Νο 1, αποκτάς έναν υπάλληλο πιστοποιημένο από τον ΕΦΕΤ, οπότε κερδίζεις 65€, που θα έδινες εσύ και άλλα 65€ που κερδίζεις από τις 2 ημέρες που θα σου έλειπε για την παρακολούθηση των σεμιναρίων. ΣΥΝΟΛΟ 130€. Επίσης δεν κινδυνεύεις σε περίπτωση ελέγχου από κυρώσεις ή πρόστιμο 2000€.
β) Με το Νο 2, αποκτάς έναν υπάλληλο με πιστοποιητικό υγείας, οπότε δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο από κυρώσεις ή πρόστιμα.
γ) Με το Νο 3, αποκτάς έναν υπάλληλο με κάρτα εργασίας, οπότε δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο από κυρώσεις ή πρόστιμα.
δ) Με το Νο 4, αποκτάς ένα υπάλληλο που σου τον συστήνει ο ΠΑΣΚΕΔΙ εγγράφως, ο οποίος έχει μεριμνήσει να πάρει πληροφορίες από προηγούμενους εργοδότες του, οι οποίες (πληροφορίες), μετά από ΑΙΤΗΣΗ μπορούν να περιέλθουν στην κατοχή σου. Αυτή η διαμεσολάβηση του ΠΑΣΚΕΔΙ, εκμηδενίζει την πιθανότητα ανάρμοστης συμπεριφοράς (π.χ. εκβιαστικές καταγγελίες κλπ) του συγκεκριμένου εργαζόμενου, ο οποίος θα γνωρίζει πως οτιδήποτε ανάρμοστο πράξει, θα κοινοποιηθεί από τον ΠΑΣΚΕΔΙ στον κλάδο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εργαστεί πουθενά.
ε) Με το Νο 5, αποκτάς έναν υπάλληλο, ο οποίος έχει υπογράψει στο ΚΕΠ (για το γνήσιο της υπογραφής), το καταστατικό εσωτερικών κανονισμών της επιχείρησής σου, πριν καν έρθει σ’ αυτήν, με αποτέλεσμα, εάν ξεφεύγει από τους όρους των εσωτερικών κανονισμών, να μπορεί ο εργοδότης να πράττει ανάλογα.

Όλα τα ως άνω απαιτούν συνεργασία μελών και ΠΑΣΚΕΔΙ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δεν προσλαμβάνουμε κανένα άτομο, εάν δεν το φέρουμε πρώτα σε επαφή με τον ΠΑΣΚΕΔΙ

ΓΡΑΨΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

 

Go to top