Βεβαίωση προϋπηρεσίας

ΓΡΑΨΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

Εάν θέλετε να υποβάλλετε στον ΠΑΣΚΕΔΙ ερώτημα: Νομικό, Πολεοδομικό, Φοροτεχνικό ή οτιδήποτε άλλο πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα


Με την παροχή προς τα μέλη του Βεβαιώσεων Προϋπηρεσίας, για όλες τις ειδικότητες που υπάρχουν στον κλάδο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, π.χ. Εστιάτορας, παρασκευαστής αλκοολούχων ποτών και καφέ, σερβιτόρος, τεχνίτης πίτσας, μπουγάτσας, κρέπας, πίτας, παγωτού, παραδοσιακών γλυκών, ψήστης κλπ., προκειμένου να τους χρησιμεύσουν σε οποιαδήποτε Αρχή (Ασφαλιστική, Εθνική ή Αλλοδαπή) τους ζητηθεί, τόσο στο παρόν όσο και στο άμεσο μέλλον, αλλά και ως επίσημο έγγραφο ευρέσεως εργασίας στην Ελληνική ή Παγκόσμια αγορά.

Την ως άνω ΒΕΒΑΙΩΣΗ μόνο ο ΠΑΣΚΕΔΙ μπορεί να την χορηγήσει, διότι όλες οι άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες, σας έχουν καταχωρημένους σαν ‘’επιχειρηματίες’’, χωρίς να διευκρινίζουν ειδικότητα.
Τώρα ίσως να μην σας χρειάζεται, μα όταν σας χρειαστεί, δυστυχώς δεν θα την έχετε.
Μόνον ο ΠΑΣΚΕΔΙ μπορεί να βεβαιώσει ότι ο ‘’τάδε’’, που η επιχείρηση είναι στο όνομα της γυναίκας του ή της κόρης του, ασκεί το επάγγελμα του π.χ. ‘’τεχνίτη πίτσας’’, από …….. έως …….., διότι ο ΠΑΣΚΕΔΙ το γνωρίζει, το εγγυάται και το υπογράφει και το έγγραφο του ΠΑΣΚΕΔΙ είναι εγγύηση.


ΓΡΑΨΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

Go to top