Δωρεάν Νομική πληροφόρηση 24 ώρες το 24 ωρο
Κάθε μέρα, χειμώνα - καλοκαίρι

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ


Εάν θέλετε να υποβάλλετε στον ΠΑΣΚΕΔΙ ερώτημα: Νομικό, Πολεοδομικό, Φοροτεχνικό ή οτιδήποτε άλλο πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα


Το Νομικό τμήμα του ΠΑΣΚΕΔΙ αυτή τη στιγμή αποτελείται από 50 περίπου Δικηγόρους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι πάνω σε θέματα που αφορούν τον κλάδο μας. 
Όλοι οι Δικηγόροι βρίσκονται στο Site του ΠΑΣΚΕΔΙ με την φωτογραφία τους, το Βιογραφικό τους και τα πλήρη στοιχεία τους. Είναι πρόθυμοι να απαντήσουν ΔΩΡΕΑΝ σε οποιοδήποτε ερώτημά σας καθ’ όλη την διάρκεια του 24 ώρου. Οι Δικηγόροι μας πληρώνονται από εσάς, μόνο αν τους αναθέσετε υπόθεση Δικαστική και πάλι με τα λιγότερα χρήματα και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Είναι σίγουρο πως σαν επιχειρηματίες έχετε έναν ή και 2 Δικηγόρους, που χειρίζονται τις υποθέσεις σας. Σκεφτείτε όμως πως μέσα στο καλοκαίρι, που η επιχείρησή σας δουλεύει στο φόρτε, σας τυχαίνει μια αυτόφωρη διαδικασία, αλλά αντιλαμβάνεστε τότε πως ο ή οι Δικηγόροι σας είναι σε διακοπές κι έχουν κλειστά κινητά. Ο ΠΑΣΚΕΔΙ έχει τη λύση!!!


Οι Δικηγόροι του ΠΑΣΚΕΔΙ έχουν προσωπικό ασφαλείας για τα μέλη μας όλο το

24 ωρο
365 μέρες, χειμώνα - καλοκαίρι


ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

Go to top