Παρουσίαση στο Site με  φωτογραφία και σύντομο ιστορικό εντελώς ΔΩΡΕΑΝ


ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

Εάν θέλετε να υποβάλλετε στον ΠΑΣΚΕΔΙ ερώτημα: Νομικό, Πολεοδομικό, Φοροτεχνικό ή οτιδήποτε άλλο πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα


Το site του ΠΑΣΚΕΔΙ καθημερινώς επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι διαφόρων ηλικιών και ειδικοτήτων, ψάχνοντας ο καθένας από την μεριά του κάτι να βρει. Ψάχνουν και σένα, που δεν είσαι ακόμη μέσα. Ψάχνει το ΚΑΠΗ από την Πάτρα, που 3 πούλμαν θα επισκεφθούν την Καστοριά το Σαββατοκύριακο, που να φάνε και που να πιουν το καφεδάκι τους, επιλέγοντας από τα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ. Αν δεν σε βρουν μέσα, απλά έχασες την ευκαιρία να γεμίσεις από κόσμο. Ψάχνουν και τα Λύκεια όλης της Χώρας, να βρουν τα ανάλογα μαγαζιά για τις ετήσιες εκδρομές τους. Ψάχνουν και οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που καθημερινά μετακινούνται από πόλη σε πόλη. Ψάχνουν και τα εκατομμύρια Τουριστών για το που θα φάνε και που θα πιούνε το καλοκαίρι.
Το κοινό πλέον δεν ψάχνει να βρει ονοματεπώνυμα και τηλέφωνα εστιατορίων ή καφετεριών, αλλά φωτογραφικό εντυπωσιακό υλικό και γλαφυρή περιγραφή ιστορικού επιχείρησης.
Ο ΠΑΣΚΕΔΙ σου το προσφέρει αυτό  ΔΩΡΕΑΝ, με το που γίνεσαι μέλος ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Ετοίμασε λοιπόν το logo του μαγαζιού σου,  γράψε ένα σύντομο ιστορικό μαζί με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και προώθησέ τα σε μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για να τα ανεβάσουμε στο site μας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ SITE σε εξωφρενικά χαμηλό κόστος

•    Παρουσίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου επιχείρησης με 5 φωτογραφίες για κάθε χώρο.
•    Ιστορικό επιχείρησης (κείμενο).
•    Τιμοκατάλογος (μενού), παρουσίαση πιάτων, ποτών, καφέ κλπ με 5 φωτογραφίες. 
•    Εμφάνιση στον χάρτη μέσω του Google Maps την ακριβή τοποθεσία της επιχείρησης.
•    Δυνατότητα βίντεο από εκδηλώσεις, events κλπ
•    Φόρμα επικοινωνίας για ρεζερβέ
•    Δωρεάν e-mail επικοινωνίας. 
•    Δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης για όποιον το επιθυμεί (πχ on-line κρατήσεις, παρουσίαση σε περισσότερες γλώσσες κλπ)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι φωτογραφίες που θα στέλνετε να είναι επαγγελματικές.
Αποστολή υλικού στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Εάν θέλεις πιο έντονη παρουσίαση, με περισσότερες φωτογραφίες, με παρουσίαση του μενού και τιμοκαταλόγου σου, με video και χάρτη google, τότε μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2310 932420 ή στείλε μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

Δείτε τον ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ μας εδώ σε μορφή .pdf

Go to top