Ενημέρωση με SMS ή επιστολές για ότι συμβαίνει και σε αφορά

 

ΓΡΑΨΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

Εάν θέλετε να υποβάλλετε στον ΠΑΣΚΕΔΙ ερώτημα: Νομικό, Πολεοδομικό, Φοροτεχνικό ή οτιδήποτε άλλο πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα

Με την εγγραφή σου σαν ΜΕΛΟΣ στον ΠΑΣΚΕΔΙ, δίνεις και το κινητό σου τηλέφωνο ή αν δεν έχεις κινητό εσύ, δίνεις το κινητό κάποιου συγγενικού σου προσώπου. 
Από αυτό το κινητό θα λαμβάνεις μηνύματα (SMS):
1)    Για οποιαδήποτε Νομοθεσία ή Υπουργική Απόφαση, που αφορά τον κλάδο μας, δημοσιευθεί ή πρόκειται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ)
2)    Για οποιαδήποτε ημερίδα διοργανωθεί από τον ΠΑΣΚΕΔΙ και θέλεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ να την παρακολουθήσεις.
3)    Για οποιαδήποτε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ή του Δ.Σ. ΠΑΣΚΕΔΙ (π.χ. τοπική συγκέντρωση μελών, απεργιακή κινητοποίηση, πορεία διαμαρτυρίας κλπ)
4)    Για οποιαδήποτε συμφωνία επιτευχθεί, με προμηθευτή του κλάδου, για ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στα μέλη μας.
5)    Για επείγουσες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, που αφορούν συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα, π.χ. προσφορά αίματος, συγκέντρωση χρηματικού ποσού για αλληλοβοήθεια, πώληση επιχείρησης ή εξοπλισμού, αναζήτηση δανείου κλπ
6)    Για SOS ενημέρωση ανά περιοχή επισκέψεων ΣΔΟΕ, Επιθεώρησης Εργασίας, ΙΚΑ, Υγειονομικού, Αστυνομίας κλπ αρκεί από την πρώτη επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σε οποιονδήποτε συνάδελφο, οποιασδήποτε περιοχής, να ενημερωθεί το τηλεφωνικό κέντρο του ΠΑΣΚΕΔΙ, που με την σειρά του ΑΜΕΣΑ θα ενημερώσει τους συναδέλφους της γύρω περιοχής. 
7)    Για αναγγελία στοιχείων υπαλλήλου που κατήγγειλε συνάδελφο.
8)    Για ενημέρωση πρόσληψης εκπαιδευμένων υπαλλήλων.
9)    Για ενημέρωση ημερομηνίας έναρξης π.χ. Σεμιναρίων ΕΦΕΤ  κλπ
10)    Για ανταλλαγή ευχών

ΓΡΑΨΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ

Παρακαλείσθε εάν αλλάξετε νούμερο κινητού τηλεφώνου, να ενημερώσετε ΑΜΕΣΩΣ τον ΠΑΣΚΕΔΙ, διότι δεν θα λαμβάνετε την ενημέρωση!!!

Go to top